Yrittäjyysopetuskilpailu

Nyt haetaan Suomen parasta yrittäjyysopetuksen mallia

Suomen Yrittäjät ja Taitaja2017 järjestävät vuotuisen yrittäjyysopetuskilpailun. Vuoden 2017 kilpailun teemana on YHDESSÄ, Suomi100 – juhlavuoden hengessä.

Yrittäjyysopetuskilpailun tavoitteena on rohkaista toteuttamaan yrittäjyyttä ja yrittäjämäistä toimintaa tukevia projekteja yhdessä opiskelijoiden, alueen yrittäjien, yrittäjäjärjestön ja muiden verkostojen kanssa.

Yhteistyöprojekti voi olla uusi tai jokin olemassa oleva, säännöllisesti toteutettava yhteinen hanke. Yhteistyöprojektin sisältö ja menetelmät ovat vapaasti valittavissa.

Yrittäjyysopetus on parhaimmillaan innostavaa, luovaa, toiminnallista ja yhdessä tekemistä – kuten yrittäjyyskin. Nämä arvot toimivat myös kilpailun arviointikriteereinä.

 

Lähetä mallisi blogi-tekstin muodossa 14.4.2017 mennessä

Kilpailutyöt toimitetaan blogi-tekstin muodossa. Blogitekstiin voi upottaa linkkejä videoihin, kuviin ja teksteihin, jotka antavat lisätietoa kuvatusta mallista. Kirjoitus voi olla pituudeltaan enintään 2000 merkkiä. Parhaimmillaan kirjoituksessa kuuluvat myös yhteistyöprojektiin osallistuneiden äänet. Kilpailutyö voi olla myös videomuodossa.

Kilpailuun voi lähettää ehdotuksia kaikista ammatillisen toisen asteen oppilaitoksista. Samasta oppilaitoksesta voi lähettää myös useampia kilpailutöitä.

 

Yrittäjyysopetuskilpailun käytännöt lähetetään 14.4.2017 mennessä

 

Pyydämme hyviä käytäntöjä 14.4.2017 mennessä osoitteeseen: Susanna Tuominen, susanna.tuominen@yrittajat.fi

Paras malli palkitaan Taitaja-tapahtumassa

Kilpailutyöt julkaistaan Suomen Yrittäjien sivustolla www.yrittajat.fi ja voittaja julkistetaan 15.-18.5.2017 Helsingissä pidettävässä Taitaja2017 –tapahtumassa.

Palkittavan mallin valitsee kilpailuraati, jossa ovat edustettuina Suomen Yrittäjät, Helsingin Yrittäjät, Taitaja2017, Osku ry ja Sakki ry.

 

Lisätietoja kilpailusta: Veli-Matti Lamppu,
p. 050 344 2554
veli-matti.lamppu@yrittajat.fi

unnamed