Taitaja2017 mukana American Car Show -tapahtumassa 14.-16.4.

Taitaja2017 Helsinki ja Stadin ammattiopisto on mukana American Car Show tapahtumassa 14.-16.4.2017. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ja tapahtuma on avoinna klo 10-18. Taitaja2017 ja Stadin ammattiopiston yhteispiste on messualueella 7d104. Lisäksi koululaisia ilahdutetaan jakamalla ilmaisia koululaislippuja tapahtumaan.

Messualueella 7d104 paljon nähtävää!

Taitaja2017 ja Stadin ammattiopiston yhteiselle messualueella 7d104 voi tulla ottamaan selfiekuvia todellisen autoklassikkon kanssa. Enduropyörät ja kunnostetetut, huippuunsa hiottuja autoprojektit herättävät kiinnostusta ja näistä autoalan projekteista kertomassa paikalla autoalan opiskelijoita sekä Taitaja2017 Helsinki -tapahtuman automaalaus -kilpailulajin finalisti Markus Ylikorpi .

2000 koululaislippua jaetaan perjantaina 14.4.

Stadin ammattiopisto jakaa 2000 koululaislippua peruskouluikäisille nuorille tapahtuman aikana 14.4. Liput voi noutaa Helsingin Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin luona olevalta Taitaja2017 infopisteeltä klo 9.30 alkaen. Tarkoituksena yllättää ja ilahduttaa nuoria. Toiveissa on myös, että lippujen jakaminen innostaisi nuoria aloittamaan harrastamisen autoilun parissa. Lippuja on rajoitettu määrä ja niistä on informoitu peruskoulujen opinto-ohjaajia ja opettajia. Tilaisuus tulla seuraamaan American Car Show -autonäyttelyä toikin paljon kehuja ja innostuneita yhteydenottoja. Liput jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn perjantaina 14.4.

Tervetuloa!

MONIPUOLINEN JUHLANÄYTTELY

American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset ’Amerikan autot’ niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta. Juhlanäyttelyyn valikoituvat vain kaikkein hienoimmat kulkupelit.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heavenin kokoaa vuosien kokemuksella kustomoitujen moottoripyörien kaksi suurinta mediavaikuttajaa, Kopteri Magazine ja Bomber Magazine.

Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä nuorekkaista, sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.

Motorsport on jo toista kertaa aidosti koko moottoriurheilun kokoava tapahtuma, jonka toteuttavat yhteistyössä Finnish Hot Rod Association FHRA, AKK Motorsport ja Suomen Moottoriliitto SML. Motorsport on alansa paras kohtaamispaikka moottoriurheilun parissa toimiville yhteisöille, eri lajien kilpailijoille, ammattilaisille ja harrastajille sekä moottoriurheilusta ja harrasteajoneuvoista kiinnostuneelle yleisölle.

www.fhra.fi/tiedote-10-4-2017-40th-anniversary-american-car-show/