Taitaja2017 GoExpo messuilla – sporttisesti Taitaja-sanomaa viemässä!

Taitaja2017 näyttävästi mukana liikunta-alan messuilla, GoExpo -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 17.-19.3.2017. Stadin ammattiopiston ja Taitaja2017 yhteispisteellä osastolla 6e10 yleisöllä on erinomainen tilaisuus kuulla lisää Taitaja-kilpailusta sekä samalla saada kynnet edustuskuntoon kauneudenhoitoalan opiskelijoiden järjestämänä! Paikalla mukana ensihoidon ja väline huoltoalan opiskelijoita, sekä lähihoitaja ja kondiittori -lajin finalisteja kertomassa kilpailusta ja omasta valmistautumisestaan tulevaan ammatillisen koulutuksen päätapahtumaan toukokuussa. Tule paikalle! Osasto 6e10!

Perjantaina 17.3.

Kauneudenhoitoala & välinehuoltoala esittäytyvät (huom välinehuoltoala ei ole Taitaja2017 kilpailulaji). Tule laittamaan kynnet edustuskuntoon ja tekemään visainen välinehuoltoalan tehtävä! Paikalla lisäksi ensihoidon opiskelijoita (tule kuulemaan mm. millainen ensihoidon ole hyvä -tehtäväpiste tulee olemaan!

Lauantai 18.3.

Kauneudenhoitoalan opiskelijat tekevät kynsimanikyyrejä sekä naisille että miehille. Paikalla lisäksi ensihoidon opiskelijat, sekä Taitaja2017 lähihoitaja -lajin finalisti Aino Takala kertomassa kilpailusta ja valmistautumisesta tapahtumaan!

Sunnuntai 19.3.

Vielä ehtii saada pikaisen kynsimanikyyrin tehtyä kauneudenhoitoalan opiskelijoiden tekemänä! Lisäksi paikalla myös lähihoitaja (Aino Takala ja kondiittori (Meri Oksa) -lajin finalistit jotka kertovat ammattitaidon SM-kilpailusta.