Stadin ammattiopiston semifinaalijoukkueessa osallistuu taitajia 27 eri ammattitaitokilpailulajiin

Stadin ammattiopistosta osallistuu ennätyksellinen määrä kilpailijoita ammattitaidon SM-kilpailun semifinaaleihin

 

Stadin ammattiopistosta osallistuu ennätyksellisen suuri kilpailujoukkue ammattitaidon SM-kilpailun semifinaaleihin. Taitaja2017-kilpailun semifinaaleihin osallistuu 73 kilpailijaa, peräti 27 eri ammattitaitokilpailulajiin. Semifinaalit järjestetään eri paikkakunnilla tammi-helmikuussa 2017. Stadin ammattiopiston Joukkueenjohtajaksi on nimetty Timo Jämsen. Matkassa mukana myös suurenmoiset kilpailuvalmentajat.

Semifinaalijoukkueessa monen eri ammattialan huippuosaajia

Stadin ammattiopiston ennätyksellisen suuressa semifinaalijoukkueessa on monen eri ammattialan nuoria osaajia. Tammi-helmikuussa järjestettäviin Taitaja2017-kilpailun semifinaaleihin, osallistuu Stadin ammattiopistosta erinomaiset 73 kilpailijaa. Kilpailijat lähtevät hakemaan finaalipaikkaa peräti 27:ssä eri ammattitaitokilpailulajissa. Kilpailulajeista kolme ovat parikilpailuja, loput ovat yksilölajeja. Semifinaalijoukkueen koossa on havaittavissa nuorten innostus ja halu näyttää oma osaamisensa. Henkilökunnan kannustus ja rohkaisu ovat olleet myös merkittävässä roolissa siinä, lähteekö nuori näyttämään parhaansa tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa. Joukkueen lukumäärä on osoitus tämän onnistumisesta. Historiallisen suurelle semifinaalijoukkueelle tarvitaan myös osaava asiantuntija viemään joukkue kohti semifinaaleja. Joukkueenjohtajaksi on nimetty autoalan lehtori Timo Jämsen.

Taitaja2017-kilpailun semifinaaleihin matkustavat kilpailijoiden mukana myös heidän valmentajansa. Valmentajat ovat joko opettajia tai edustavat muuten alansa huippua. Valmentajat ovat nuorten tukena ja tsemppaavat heitä näyttämään oman huippuosaamisensa, tulevissa semifinaaleissa ympäri Suomen. Tavoitteena kaikilla nuorilla on tietenkin paikka 15.-18.5.2017 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään ammattitaidon SM-kilpailun finaalissa.

Semifinaalijoukkue

Stadin ammattiopiston, sekä kaikkien muiden oppilaitosten semifinaaliin matkaavat Taitajat löytyvät Skills Finlandin verkkosivuilta. Voit katsoa semifinaaleihin osallistuvien nimet lajikohtaisesti, tai kuinka monta kilpailijaa eri oppilaitos lähettää.

Taitaja2017 Helsinki –tapahtuman järjestäjät

Tapahtuma järjestetään pääkaupunkiseudun oppilaitosten yhteistyön voimin. Tapahtuman toteutukseen osallistuu myös tiiviissä yhteistyössä satoja eri ammattialojen yrityksiä. Taitaja-tapahtuman taustaorganisaatio ja kehittäjä on Skills Finland ry.