Semifinaaliin ilmoittautuminen 4.11.2016 mennessä

untitled-11

Vielä on muutamia päiviä aikaa ilmoittautua kilpailijaksi Taitaja2017-semifinaaliin. Ilmoittautuminen tulee tehdä 4.11.2016. mennessä. Ohjeistus ilmoittautumiseen linkkinä. Oppilaitosten joukkueenjohtaja ilmoittaa Taitajapäällikkö Pekka Matikaiselle kilpailemaan lähtevät opiskelijat kootusti, Excel-lomakkeella. Semifinaalien kilpailupaikkakunnat, rajoitukset ja muuta tärkeää tietoa löydät täältä.

Ammattitaidon SM-kilpailu

Suomi100 itsenäisyyden juhlavuoden ammatillisen koulutuksen päätapahtuma, Taitaja2017 Helsinki järjestetään 15.-18.5.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Taitaja2017-kilpailu on kaikille ammatillisessa koulutuksessa oleville, kilpailuvuonna 21 vuotta täyttäville tai sitä nuoremmille, tarkoitettu ammattitaitokilpailu. Ilmoittautuminen kilpailijaksi tulee tehdä 4.11.2016 mennessä. Taitaja-semifinaalit käydään tammi-helmikuussa 2017.

TaitajaPLUS – olen hyvä!

TaitajaPLUS-semifinaalien ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailija ja kilpahuoltajan tulee ilmoittaa 4.11.2016 mennessä. TaitajaPLUS-semifinaalit järjestetään tammi-helmikuussa 2017.

Taitaja-kilpailun yhteydessä käytävä TaitajaPLUS-kilpailu on erityistä tukea tarvitsevien ammattitaitokilpailu. TaitajaPLUS on kevennetty versio Taitaja-kilpailusta, johon voi osallistua jokainen perustutkinto-opiskelija, jolle on omassa oppilaitoksessa tehty henkilökohtainen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma (HOJKS). Kilpailussa ei ole ikärajaa.  Lisätietoa TaitajaPLUS-ammattitaitokilpailusta, sekä lajit löytyvät www.taitaja2017.fi –verkkosivuilta.

TaitajaPLUS- ja +1-kilpailijat

Muista myös +1-laji! Erityistä tukea tarvitsevalla kilpailijalla on mahdollisuus osallistua TaitajaPLUS-lajien ja Taitajakilpailun +1- lajien semifinaaleihin. +1-lajien kilpailijat kilpailevat määritellyissä Taitaja-lajeissa SM-kilpailun ulkopuolisina kilpailijoina, mutta samoilla tehtävillä ja säännöillä kuin SM-kilpailijat. Tarkemmin oikeus kilpailla on määritelty kilpailujen säännöissä.

Taitaja2017 –kilpailun +1-lajit ovat:

Asiakaspalvelu ja myynti, Maalaus ja tapetointi, CNC-koneistus.

Lukio- ja ammattikorkeakoulukilpailijat

Lukio- ja ammattikorkeakoulukilpailijat ilmoittautuvat 4.11.2016 mennessä, samoin ohjein kuin SM-kilpailijat.

Taitaja2017-kilpailussa kokeillaan ensimmäisen kerran lukio- ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden osallistumista ammattitaitokilpailuihin. Lukio- ja ammattikorkeakoulukilpailijat kilpailevat SM-kilpailun ulkopuolisina kilpailijoina samoilla tehtävillä ja säännöillä kuin SM-kilpailijat. Ilmoittautuminen 4.11.2016 mennessä. Nyt kannustamaan omia kumppanuusverkostoja osallistumaan!

Taitaja2017-kilpailun ammattikorkeakoulu-opiskelijoiden lajit ovat:

CAD-suunnittelu, Elektroniikka, Vaatteenvalmistus, Taloushallinto, Yrittäjyys, sekä Kaupunkiviljely (näytöslaji)

Taitaja2017-kilpailun lukiokilpailijoiden lajit ovat:

Asiakaspalvelu ja myynti, Elektroniikka, Verkkosivujen tuottaminen, Yrittäjyys, sekä Robotiikka (näytöslaji)