Lajiohjausryhmät kehittävät ja pitävät huolta oman lajinsa työelämävastaavuudesta

Taitaja-tiimistä Nora Khelif ja Sanna Salmi, sekä AV-viestinnän opiskelija olivat vastaanottamassa lajiohjausryhmän jäseniä 22.11.

 

Omien alojensa huippuosaajat kokoontuivat Helsinkiin suunnittelemaan lajiensa Taitaja2017 semifinaali- ja finaalin yksityiskohtia 22.11.2016 järjestetyssä lajiohjausryhmäpäivässä.

Lajiohjausryhmä tärkeässä roolissa Taitaja-tapahtumassa

Lajiohjausryhmät koostuvat oman alansa ammattilaisista ja asiantuntijoista. Lajiohjausryhmä tekee esitykset lajikuvauksista, tehtäväkuvauksista ja semifinaalin toteutuksesta sekä hyväksyy lajivastaavan esitykset lajijärjestelyistä. Lajiohjausryhmän päätökset hyväksyy kilpailujohtaja, ellei säännöissä ole toisin määrätty.

Taitaja-kilpailun tehtävät kehitetään lajiohjausryhmissä

Lajiohjausryhmällä onkin tärkeä ja vastuullinen tehtävä kehittää ja pitää huolta oman lajinsa työelämävastaisuudesta. Käytetään siis hetki ja tutustutaan niihin huippuosaajiin, jotka ovat suunnittelemassa Suomi 100 itsenäisyyden juhlavuoden ammatillisen koulutuksen päätapahtumaa, Taitaja2017 Helsinkiä:

Katso video täältä (samalla kannattaa tilata Taitaja Youtube-kanava)

Vuoden 2016 Taitajien Taitaja Tuure Ruhasen vinkki semifinaalijärjestäjille

22.11. lajiohjausryhmäpäivässä vieraili myös Vuoden 2016 Taitajien Taitaja Tuure Ruhanen, joka kertoi hyvän vinkin uusille semifinaalin järjestäjille. Kilpailupäivän aikatauluista kannattaa pitää kiinni, niin kilpailijat kiittävät!

Katso Tuuren vinkki täältä (samalla kannattaa tilata Taitaja Youtube-kanava)