Kilpailijoiden Ilmoittautuminen Taitaja2017-semifinaaliin on alkanut!

Kilpailijoiden ilmoittautuminen Taitaja2017-semifinaaliin on alkanut. Ilmoittautumisaika on 3.10.-4.11.2016.

 

Ohjeistus Taitaja2017-semifinaaliin ilmoittautumiseen

Taitaja2017-semifinaaliin kilpailijaksi ilmoittautuminen tehdään tänä vuonna poikkeuksellisesti Excel-ilmoittautumislomakkeella. Tästä tarkemmat ohjeet löydät Skills Finlandin -verkkosivuilla

 

Ilmoittautumismaksu

  • Taitaja-kilpailijoiden ilmoittautumismaksu on Skills Finlandin jäsenoppilaitoksille 240 € / kilpailija ja muille 440 € / kilpailija.
  • TaitajaPLUS-kilpailijoiden ilmoittautumismaksu on Skills Finlandin jäsenoppilaitoksille 160 € / kilpailija ja muille 240 € / kilpailija.

Ilmoittautumismaksun perii Skills Finland ry ja se sisältää oikeuden kilpailla semifinaalissa ja finaalissa, mikäli semifinaalitulos oikeuttaa finaaliin pääsyn.

Jokaisesta kilpailijasta, myös pari- ja tiimilajeissa, tulee tehdä oma henkilökohtainen ilmoittautuminen.
Taitaja2017-kilpailun semifinaalit järjestetään 16.1.–10.2.2017. Kilpailulajit, lajikuvaukset, semifinaalien ajat, paikkakunnat ja ilmoittautumisen rajoitukset ilmoitetaan Taitaja2017.fi -verkkosivuilla. Tiedot semifinaalin ajoista, ilmoittautumisista ja mahdolliset lajikohtaiset ilmoittautumisen rajoitukset pyritään päivittämään verkkosivuille tiistai 4.10.2016 aikana. 

 

Taitaja-kilpailun ikärajaa on nostettu vuodella

Aikaisemmista vuosiin Taitaja-kilpailun verrattuna ikärajaa on nostettu vuodella. Taitaja2017-kilpailu on kaikille ammatillisessa koulutuksessa oleville, kilpailuvuonna 21-vuotta täyttäville tai sitä nuoremmille, tarkoitettu nuorten ammattitaitokilpailu.

 

Lukio- ja ammattikorkeakouluopiskelijat voivat päästä kokeilemaan ammattitaitoaan osassa lajeista

 

Taitaja2017-kilpailussa kokeillaan ensimmäisen kerran lukio- ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden osallistumista ammattitaitokilpailuihin. Lukio- ja ammattikorkeakoulukilpailijat kilpailevat SM-kilpailun ulkopuolisina kilpailijoina, mutta samoilla tehtävillä ja säännöillä kuin SM-kilpailijat.

Lisäksi erityistä tukea tarvitsevalla kilpailijalla on mahdollisuus osallistua TaitajaPLUS-lajien ja Taitajakilpailun +1- lajien semifinaaleihin. +1-lajien kilpailijat kilpailevat määritellyissä Taitaja-lajeissa SM-kilpailun ulkopuolisina kilpailijoina, mutta samoilla tehtävillä ja säännöillä kuin SM-kilpailijat.

Tarkemmat ohjeistukset lukio- ja ammattikorkeakoulukilpailijoiden osallistumisesta löydät Skills Finlandin -verkkosivuilta. Tutustuthan kilpailun sääntöihin ennen ilmoittautumista.

 

Lisätietoja:

Taitaja-päällikkö Pekka Matikainen
+358 50 532 2765
pekka.matikainen(at)skillsfinland.fi