Kilpailijoiden ilmoittaminen Taitaja-semifinaaliin

Taitaja-semifinaaliin ilmoittautumisen ajankohta lähestyy!

 

semifinaalit

 

Ammatillisen koulutuksen suurtapahtumaan,  Helsingissä 15.5.–18.5.2017 järjestettäviin Taitaja2017-finaaleihin, nuori voi päästä kilpailemaan SM-mitaleista vain lunastamalla paikkansa semifinaaleissa. Nyt kannattaa merkitä kalenteriin seuraavat päivämäärät ja kannustaa nuoria Taitajia ja tulevaisuuden ammattilaisia ottamaan osaa semifinaaleihin!

Kilpailijoiden Ilmoittautuminen Taitaja2017-semifinaaliin tapahtuu 3.10.-4.11.2016 välisenä aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu Excel -lomakkeella. Lomakkeen löydät Skills Finlandin www-sivuilta. Jokainen koulutuksen järjestäjä toimittaa yhdellä lomakkeella kaikkien kilpailijoiden tiedot Skills Finlandille.

Jokaisesta kilpailijasta, myös pari- ja tiimilajeissa, tulee tehdä oma henkilökohtainen ilmoittautuminen. Ilmoittautumismaksun perii Skills Finland ry ja se sisältää oikeuden kilpailla semifinaalissa. Mikäli kilpailija pääsee finaaliin semifinaalikilpailujen kautta, kattaa ilmoittautumismaksu myös kilpailemisen finaalissa.

Ilmoittautumismaksu:

  • Taitaja-kilpailijoiden ilmoittautumismaksu on Skills Finlandin jäsenoppilaitoksille 240 € / kilpailija ja muille 440 € / kilpailija.
  • TaitajaPLUS-kilpailijoiden ilmoittautumismaksu on Skills Finlandin jäsenoppilaitoksille 160 € / kilpailija ja muille 240 € / kilpailija.

 

Semifinaalit järjestetään ajalla 16.1.-10.2.2017. Semifinaalien tulokset ilmoitetaan Taitaja2017 -sivustolla.

 

Nyt opettajat kannattaa ottaa koppia ja kannustaa nuoria osallistumaan semifinaaleihin, vain osallistumalla voi päästä finaaliin!

 

Lisätietoa hakemisesta

Tarkemmat ohjeet ja hakulomake tulevat Skills Finlandin kotisivuille. Koulutuksen järjestäjä voi jakaa Excel-lomaketta omassa oppilaitoksessaan haluamalla tavalla ja haluamallaan ohjeistuksella