Seuraa Taitaja2017 semifinaaleja!

Ammattitaidon SM-kilpailun semifinaalit järjestetään tammi-helmikuussa.  Yli 1500 semifinaalikilpailijaa näyttävät osaamisensa ympäri Suomea, tavoitteenaan saada kilpailupaikka 15.-18.5.2017 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään Taitaja2017-finaaliin. Oppilaitosten joukkueet on julkistettu, kannusta suosikkisi finaaliin!

Semifinaalit järjestetään tammi-helmikuussa

Taitaja-semifinaaleja järjestetään ympäri Suomea. Ensimmäiset semifinaalikilpailut järjestetään 18.1.2017 viherrakentaminen -lajissa ja viimeinen semifinaalikilpailu käydään hevostenhoito -lajissa 9.2.2017. Neljän viikon aikana käydäänkin huikeat lähes viisikymmentä semifinaalikilpailua, joissa yli 1500 Nuorta Taitajaa näyttävät osaamisensa, tavoitteena kilpailupaikka 15.-18.5.2017 järjestettävään Taitaja-finaaliin Helsingin Messukeskukseen.

Tarkemmat lajikohtaiset tiedot, kuten kilpailupaikkakunta, aika, sekä semifinaalikuvaukset, voi lukea lajit –osiosta.

Kannusta suosikkisi finaaliin!

Oppilaitosten kilpailijat on julkistettu. Kannusta oma suosikkisi finaaliin saakka. Taitaja uutisoi semifinaalien vaiheista sitä mukaan, kun oppilaitokset lähettävät tietoa ja uutisjuttuja kilpailuista.

Taitaja2017: ammattitaidon SM-kilpailu Helsingin Messukeskuksessa 15.−18.5.2017

Taitaja2017 Helsinki on Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ammatillisen koulutuksen päätapahtuma. Se järjestetään 15.−18.5.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Nelipäiväinen tapahtuma koostuu ammattitaidon SM-kilpailusta sekä yläkoululaisten kädentaitokilpailusta ja erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ammattitaitokilpailusta. Kilpailijoita on mukana yli viisisataa ja mestaruuksia ratkotaan yli viidelläkymmenellä eri ammattialalla. Tapahtumaan on yleisölle vapaa sisäänpääsy.

Taitaja2017 Helsinki -tapahtuma järjestetään pääkaupunkiseudun oppilaitosten yhteistyön voimin ja se toteutetaan tiiviissä yhteistyössä satojen eri ammattialojen yritysten kanssa. Taitaja-tapahtuman taustaorganisaatio ja kehittäjä on Skills Finland ry.