Ammattipolut

Kevät stadissa

Kevät on parasta aikaa pyöriä Stadissa. Nauttia aamukahvista Hakaniemen torilla, shoppailla Itiksessä tai vaikkapa nauttia pienen merimatkan kera Suomenlinnan rauhallisuudesta. Taitaja2017 opintopolut antavat mahdollisuuden tutustua erilaisiin ammattialoihin. Alat ovat sijoitettuna Stadin kaupunginosiin: Viikki ja eläimet; Kamppi, turistit ja raflat; Vallilla ja konepajat… Klikkaa TÄSTÄ tutustuaksesi eri kaupunginosiin, ja niiden mukanaan tuomiin ammatillisiin tutustumismahdollisuuksiin.

Ilmoittautuminen ammattipolkuihin

Helsingin Messukeskukseen voi tulla kokemaan Taitaja2017 -tapahtuma, ilman ennakkoilmoitusta. Koululaisryhmille ja suuremmille ryhmille suositellaan varaamaan ammattipolku -kierros, jossa opas kierrättää ryhmän kahdessa eri Taitaja2017 kaupunginosassa. Kierroksen jälkeen ryhmä voi suunnata halutessaan omatoimisesti oman ohjaajansa johdolla tutustumaan muihin Taitaja2017 kaupunginosiin.

Ammattipolkuihin ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen järjestelmän kautta. Ryhmän ilmoittava henkilö (esim. opinto-ohjaaja, opettaja) valitsee haluamansa kierroksen lähtöajankohdan ja kaksi kaupunginosaa.

Jokainen ryhmä (max 20 oppilasta) tulee ilmoittaa erikseen. Polun kesto n. 45-60 min.

Ilmoita ryhmäsi tästä:

Tiistai 16.5.

Keskiviikko 17.5.

Torstai 18.5.

Mukaasi kierrokselle Perho Liiketalousopiston opiskelija

Ammattipolku-kierroksen toteuttavat Perho Liiketalousopiston opiskelijat. Nuori huippuosaaja osaa kertoa Taitaja-kilpailun lajeista kiinnostavasti ja innostavasti. Varaa ryhmällesi aika ja innostukaa oppimisesta!

Minkä alan ammattilainen sinä haluat olla?

Helsingin Messukeskus on toukokuussa täynnä tulevaisuuden huippuosaajia, jotka kisaavat ammattitaidon SM-mitaleista. Tapahtumassa pääsee näkemään ja kokemaan yli 50 eri ammattialaa. Kysymys kuuluukin nuorelle: ”minkä alan ammattilainen Sinä haluat olla?”.

Kasvatuksen ammattilainen! Ota käyttöösi video opinto-ohjauksen tueksi powered by Joonas Pesonen/kunkoululoppuu.fi

 

Ammattipolut on suunnitellut Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Ammattipolku -konseptin on suunnitellut ja kehittänyt Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Vuosittaisten Taitaja-tapahtumien jälkeen ammattipolun toteutus- ja onnistuminen arvioidaan ja konseptia kehitetään edelleen.

 

Lisätietoa ammattipoluista:

Petri Pajulahti
Koulukoordinaattori / Taitaja9
petri.pajulahti@hel.fi
050 329 6216